vleestoonbank-slagerij-both

Befaamd en Lekker

Vlees van rund, kalf, varken en lam

Fokkerij Theo Barten uit Meerkerk is al vele jaren een trouwe leverancier van onze slagerij. Het vlees dat wij inkopen is uitsluitend vrouwelijk en van het ras Rood Bont. Dit ras wordt zowel gefokt als gemest op Nederlandse veehouderijen. De smaak, structuur en vetgehalte van dit rundvlees is onderscheidend ten opzichte van andere vleessoorten. Het vlees is smaakvol, omdat de koeien minimaal twee keer gekalfd hebben. Kortom, wij weten precies wat voor vlees we in de kuip hebben; u bent verzekerd van een constante kwaliteit.

Mals kalfvlees
Bij Theo Barten krijgen kalveren rust, ruimte en smaakvol voedsel. Het resultaat is  mals vlees.

Côte de boeuf
Een aanrader is het dry-aged gerijpt vlees, waarvan wij de côte de boeuf verkopen. Het vlees is minimaal 21 dagen gerijpt op constante temperatuur van 1 graad. In combinatie met een bordeaux is het smullen geblazen.

Lamsvlees
Het gehele jaar door verkopen wij lamsvlees uit Nieuw-Zeeland zoals lamsbout, lamsracks, lamskoteletten, lamsrug-filet en lamshaasjes geheel oven- en of panklaar. 
In het voorjaar kunt u bij ons terecht voor heerlijk Hollandse lamsvlees uit Meerkerk en omstreken.

Van boer-tot-bord principe
Bij slagerij Both houden wij van korte lijnen: dat is beter voor het milieu, maar komt ook de kwaliteit van het vlees ten goede. Wij ondersteunen daarom van harte het principe van boer-tot-bord; rechtstreekse levering van streekproducten aan de consument. Met een eerlijke prijs voor de producent en de afnemer. Uiteraard zijn wij als slager nog wel nodig om het smakelijk te bereiden voor u.

© Slagerij Both Rotterdam Hillegersberg

ontwerp & realisatie: Reclameloods Rotterdam B.V.