worstmakerij-assortiment-worstjes

Eigen

Worstmakerij

In onze slagerij verkopen wij vele soorten worsten en vleeswaren, waarvan 80% in onze eigen worstmakerij worden geproduceerd. Wij werken in een moderne en goed uitgeruste worstmakerij. Hierdoor is het mogelijk om een constante hoge kwaliteit te bieden van ambachtelijke producten.  
Ons vleeswarenassortiment vullen wij steeds weer aan met nieuwe seizoens producten. Zo is er altijd wel iets verrassends te vinden. Bovenal gaat het er ons om dat u een fantastisch product krijgt, waar u smakelijk van kunt genieten. Sinds jaren maken wij onze beroemde Boths leverworst in een variant om te smeren en om te snijden! Naar een weliswaar aangepast recept dat stamt uit 1893! Befaamd is ook onze rokerij waaruit wij onder andere onze gerookte ribeye, rookvlees, diverse speksoorten, gekookte worstsoorten en boerenhammen maken tot een uniek broodbeleg!

Daarnaast maken wij ook een keur aan gebraden en gegrilde worstsoorten. 

Dagelijks komen er malse stukken rosbief, fricandeau, kiprollades, Zeeuws spek en kalfsrollade en diverse soorten gebraden gehakt goudbruin uit de oven! En wat dacht u van een heerlijke grillworst warm uit de oven? Of een kalfsvitello vers gebraden, alleen nog even de tonijn mayonaise maken en smullen maar! Zo proberen wij u iedere keer weer te verrassen met een (h)eerlijk produkt uit onze slagerij!

© Slagerij Both Rotterdam Hillegersberg

ontwerp & realisatie: Reclameloods Rotterdam B.V.